Skal du have restskat tilbage?

Hver eneste år modtager over en million i Danmark restskat fra Skat, da de har betalt for meget i skat året før. Som altid, så luner restskat rigtig godt på konto. Der er dog stor forskel på hvor meget de enkelte får udbetalt i overskydende skat. Nogle får rigtig meget, mens andre kun nogle få hundrede kr. Meget afhænger af hvor meget man har betalt for meget året før og hvis man eventuelt skylder penge til Skat, som skal modregnes. Er du så heldig, at du modtager skat tilbage og måske endda et større beløb? Datoen for restskat 2017 står nederest på denne side.

Hvad er datoerne for restskat 2017

Som skrevet oven over, så kan du se restskat 2017 datoen nederest på siden. Skat melder først ud, om hvornår datoerne er, meget kort før, de faktisk udbetaler overskydende skat. Derfor hvis du regner med skat tilbage skal du væbne dig med stor tålmodighed. Ikke unormalt de først fortæller restskat 2017 under en måned før overskydende skat sættes ind på din konto. Man kan sige det er meget træls, men det er den måde Skat gør når der skal udbetales skat tilbage.

Hvordan er det lige med skat tilbage?

Når du ved om du skal have skat tilbage, så udbetales de på din Nemkonto i banken. Du kan dog vælge en anden konto som de skal sættes ind på. Det kan du gøre ved, at du logger ind på Skat.dk og vælger en specifik konto, din overskydende skat skal sættes ind på. Meget nemt, at gøre, men man kan ikke gøre det i sidste øjeblik. Man skal ændre sin konto til overskydende skat et par uger før udbetalingen, for at være sikker på, at de hos Skat kan nå, at ændre det, inden de udbetaler overskydende skat.

Restskat er altid godt, men hvad med restskat 2017?

Der er endnu ikke meldt noget ud om restskat 2017 og regn og først med det sker i 2017. Nærmere bestemt mellem januar og marts 2017, før du ved noget vedrørende restskat 2017. Meget sjælendt, at du høre om hvornår Skat ved noget omkring restskat så tidligt. Især når det gælder restskat 2017 for der skal vi hen i foråret 2017, før de ved noget med nogenlunde sikkerhed. Så du må væbne dig med lidt tålmodighed endnu og se hvornår de melder noget endelig og Skat vil udtale sig om det.

Restskat 2017

  • Datoen for restskat i 2017 er den 11. april 2017
restskat

Restskat udbetales en gang om året af Skat